VELKOMMEN!
Jeg er 37 år og jobber hovedsaklig med kunst/dokumentar- og portrettfotografi og illustrasjon, samt performance og installasjonskunst. Jeg er utdannet ved Oslo Fotokunstskole og har studert Medievitenskap ved Universitetet i Oslo og har ellers en bakgrunn fra kunststudier, dans og en utpreget interesse for musikk.

Siden våren 2011 har jeg jobbet med foto- og kunstprosjektet "Livsløp" som prosjektkoordinator og kurator. Prosjektledergruppen består ellers av fotograf Karin Beate Nøsterud, fotograf og videojournalist Tore Berntsen, kulturleder ved Paulus sykehjem Ingeborg Selnes, samt markedsansvarlig Attendo Norge AS Geir Hansen. Over 100 mennesker har vært involvert i prosjektet- beboere, pårørende, ansatte og 22 fotografer fra inn- og utland, blant andre Jonas Bendiksen, Ed Kashi, Sigurd Fandango og Marie Sjøvold. Prosjektet tar sikte på å fremme kommunikasjon mellom mennesker gjennom fotografi, på tvers av alder og bakgrunn, samt å vise viktigheten av en verdig alderdom og det å kunne beholde sin identitet på tross av alder og sykdom. Resultatet ble presentert som en fotoutstilling på Oslo Museum, avdeling Bymuseet fra 13.juni 2013 - 1.september 2013. Prosjektet er støttet av Stiftelsen Fritt Ord og Utviklingssenter for sykehjem i Oslo. Utstillingen ble besøkt av 27.000 mennesker i løpet av sommeren 2013. Utstillingen er nå utvidet med yttligere fem historier og fotografer og vises ved jevne mellomrom på helseinstitusjoner, konferanser og lignende. 27.januar - 25.februar 2018 vises utstllingen, som nå er utvidet med rundt 15 svenske fotografer på Galleri Kontrast i Stockholm. Utstillingen vises også i sin helhet under Dok18- festivalen i Frdrikstad 12- 27.mai 2018.

Ellers driver jeg Julips Photography & Styling, et foto- og vintagestylingbyrå jeg startet våren 2011. Jeg har spesialisert meg på et utdrikningslag- konsept som heter "Doris For a Day". Utover dette jobber jeg frilans som fotograf, kunstner og kreativ rådgiver.
I mitt galleri finner du smakebiter på fotografier innen kunst/dokumentar, reise og portetter, samt illustrasjoner. Se en oversikt over fotografier og kategorier her. Les mer om mine prosjekter og utstillinger her.
JULIE SANDBERG

julie.sandberg.foto@gmail.com
+47 959 08 476


Følg meg gjerne her:

KJØPE KUNST

Har du funnet fotografier eller illustrasjoner du ønsker å kjøpe?
Ta kontakt, eller besøk min Epla- butikk.

Priser: Pris fastsettes etter størrelsen på opplaget av valgt illustrasjon/fotografi, samt valg av størrelse, teknikk, eventuell innramming og bruksområde, og om det er en original. For kommerisell bruk av alle bilder gjelder egne priser. 
BESTILLE FOTOGRAFERING ELLER ILLUSTRASJON

Har du lyst til å bruke meg som fotograf eller illustratør/designer? 
Send meg en e-post og fortell hva slags bilder/design du ønsker deg. Innen foto jobber helst med naturlig belysning. Fotograferingen kan foregå i mitt retro fotostudio på Paulus sykehjem på Grünerløkka i Oslo, på annen egnet location ute eller inne, eller hjemme hos deg. Innen illustrasjon jobber jeg hovedsaklig med tusj, akryl og akvarell.

Innen foto tilbyr jeg blant annet:

  • Portrettfotografering
  • Doris For a Day- utdrikningslag
  • Bryllupsfotografering
Priser på fotografering fra 1.600 NOK inkl. MVA. Alle mine prispakker inkluderer et minimum av 3 ferdig redigerte bilder i høy oppløsning til egen fri bruk. Egne priser og regler gjelder for kommersiell fotografering og bruk.
Using Format