DA VI BLE MODERNEDA VI BLE MODERNE er en vandrerutstilling med fotografier fra 60-tallets Oslo produsert av Oslo Museum. Motivene viser alt fra arkitektur til populærkultur, mote, musikk, TV-sendinger og kjente personer innen forskjellige bransjer.


I anledning at utstillingen skulle vises på Paulus sykehjem våren 2011 ble jeg leid inn som konsulent på bakgrunn av min virksomhet Julips Photography & Styling som spesialiserer seg på blant annet 60-talls mote og interiør. Jeg foreslo for sykehjemmet at de skulle innrede en 60-tallsleilighet som kunne taes i bruk som en del av utstillingen, samt at vi skulle holde en stor fest med en fasjonabel motevisning av 60- tallemoter. Alt dette ble noe av! 


I samarbeid med kulturleder ved Paulus sykehjem- Ingeborg Selnes- innredet jeg en 60-tallsleilighet som fortsatt står tilgjengelig for alle på sykehjemmet. Jeg var også sentral i planleggingen av både åpningen og festen i tillegg til å være koordinator og leder for motevisningen. Alle modellene stilte opp frivillig. Ingun Vatne Paulsen, samt den daværende frisøren på sykehjemmet ledet hår & sminke- teamet. Richard Bowers var syngende konferansier under visningen. Åpningsfesten ble dekket av VG og NRK Østlandssendingen. For å se bilder fra prosjektet se her.

Using Format